| ..Levada.. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 7:43 pm | |
| Gilė įėjo. -Sveikas!-pasisveikino su Bėriu ir pririsnojo prie jo. Į levadą įėjo Anglis ir palaukė, kol į levadą iškėlusi galvą įėjo Drebulė. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 7:46 pm | |
| - Zvieka - linksmai tare Beris Gilei... - Gal gali tuos du apraminti , pjaunasi istisai,.. - Beris nusijoke ir tare - Jau , kaip naujoke koks vardas? noreciau susipazinti.. - ramiau tare Beriz. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 7:48 pm | |
| Anglis tarė: -Jos vardas Drebulė. Drebulė atrodo, negirdėjo, ką jie kalbėjo. Žiūrėjo, kaip paukštelis šokinėja ant šakų. Gilė priėjo prie brolio ir sesės ir užrėkė: -GAL JAU BAIGSIT!?!? Aš tuoj apkursiu nuo jūsų. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:03 pm | |
| Vejas ir Puke nutilo ir atsisuko i Gile .. nieko viens kitam nesake stovejo kokias geras 15 minuciu .. Poto Beris tare: - Tai zado netekot ar ka? .. kad stovit ksip statulos? - Sarkatiskai tare Beris ir atsisuko i Gile - Tu pavarai.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:27 pm | |
| Gilė išsišiepė ''evil'' smile. -Keistas pas jus gyvenimas,-tarė Drebulė, vis dar žiūrėdama į paukštelį. Anglis nustebo, kad ji iš vis prakalbo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:31 pm | |
| Beris pribego prie Drebules ir linksmai tare: - Sveika as Beris , tu tikriausiai Drebule? - ir nusisypsojo selmiska sypsenele jai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:33 pm | |
| Drebulė neatsakė. Jai atrodė nebūtina atsakyti ir į taip aiškius klausimus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:35 pm | |
| Beris , palingavo galva tada tare : - Pasakysiu komplimenta , tu keista - ir linksmai suzvege tada nubego prie Giles | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:37 pm | |
| Beris , palingavo galva tada tare : - Pasakysiu komplimenta , tu keista - ir linksmai suzvege tada nubego prie Giles | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:39 pm | |
| Angliui ji taip pat atrodė keista. -Er.. Tu.. Tu turi šeimą?-paklausė jos, galvodamas, ar ji atsakys. --- Gilė pajuto keistą jausmą, kai žvilgtelėjo į Berį. -Iš kur tu?-paklausė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:44 pm | |
| Beris dvejojo , bet poto tare : - is Amerikos ,.. O ka? is kur tu? - palingavo galva Beris. ,, Jai idomu is kur as esu.. ? pala tai kas jai is to? pala pala negi as ja isimylejau ? - pagalvojo Beris poto is niekur nieko suprunkste ..
----
Puke su Veju galiausiai tare kartu : - Atsiprasau.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:45 pm | |
| -Oo,-Gilės akys sužibo.-norėčiau pamatyti AMERIKĄĄĄ. Myliu Simpsonus. --- -Nežinau,-po kelių minučių atsakė Drebulė ir priėjo prie Pūkės su Vėju.-sveiki. Aš Drebulė,-tarė ji keistu, nežemišku balsu. Anglis priėjo prie jos. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 8:49 pm | |
| Beris nusijuoke: - , ziuredavau kiekviena diena kaip budavo garde Tv. Bet dabar .. - Beris atsiduso - Cia mazai vietos .. ir tai tikriausiai as greitai is cia isvyksiu i Amerika.... Beje jeigu noresi galesi kartu - pajuokavo Beris..
--- - Labas - pasisveikino svelniu balsu Vejas - Sveika , Drebule , as Puke , o cia mano brolis Vejas - tare linksmai ji... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 9:27 pm | |
| Drebulė įsispoksojo į Vėją savo didelėm, bejausmėm akim. --- -Nemanau, kad mano berniukas norės.. Neišvažiuok, gi ką tik atvžiavai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 9:32 pm | |
| - Ne taip tau lengva sakyti - atisduso Beris... Bet poto pajaute keista simpatija Gilei.
---
- I ka spooksai? - idemiai paklause Vejas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Sk. 01 10, 2010 4:22 pm | |
| Vėjas nusisuko į tvorą ir pamatė gražia rudą kailę kumelę... Tada Vėas garsiai sužveng : - Ei , tu , - Elfė ramiai pasuko galvą į Vėją ir pradėjo ristonti lėtai prie jo - Koks tavo vardas ? aš Vėjas .. Mano sesė Pūkė - palingavo galvą į Pūkę - Tu naujokė? - Taip tiesa , - ramiai tarė Elfė ir jau norėjo eiti , bet Vėjas jai sutrugdė - Koks tavo vardas? Nebuk tokia niūri pralinskmėk.. Tu kokūrinė ar Lektyninė? - Elfė , ne kliedėk.. galvoji žinau ką tai reiškia? - šaltai atsakė Elfė - Tau neptinka bendraut ar kas yra? - šikart jau išburbėjo Pūkė. - Pūkę ramiai - tarė Beris - Eime geriau prie įšejimo trėtų būti treinruotė - Tarė Beris ir nusijokė.. - Gerai keliaujam .. - Tarė Pūkė jau ramiai ir nuėo su Broių.. - Tai ? - švelniai tarė Vėjas - tu Laukinė? - Taip . Mano mažas kumel... - neužbaigusi sakinio nubėgo tolyn ... - Palauk , Elfę.. - dar sušaukė Vėjas , bet jos ja nebuvo.. ,, Kodėl ji prašneko apie kumeliuką? negi ji turėjo kumeliuką? jis dingo? .. Ramiai Vėjau neiimk į galvą ši tma dar neišaiškinta.. - Pagalvojo Vėjas ir pradėjo letai risnoti aplink Levada.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Sk. 01 10, 2010 6:58 pm | |
| Drebulė pirmą kartą pažvelgė į Anglį. -Ką?-tarė jis. -Norėčiau pažiūrėti kaip lenktyniaujat. ''Keista..''-pagalvojo jis. -Er.. Gerai. Gile, Bėri, gal norit kartu? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Sk. 01 10, 2010 7:03 pm | |
| - Gerai , eime Pūkę eini? - Paklausė Beris - Butinai... - Tada Pūkė pažvelgė į Vėją - Eini? - Jo... Aš norių pašokynėti per kliūtis... - Sutartėjo Vėjas ir nuvarė prie Drebulės , Anglio , Pūkės , Gilės ir Berio..
---
Po kurio laiko atbėgo Elfė atgal į levada | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Sk. 01 10, 2010 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pir. 01 11, 2010 2:19 pm | |
| Pūkė įbėgo , bet tada ji tiesiog atsigulė... Ir gulėjo gulėjo .. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pir. 01 11, 2010 9:05 pm | |
| TAda Pūkė pamatė Elfę,,, Poto ją išgirdo ji grūmėsi su septyniais ar aštuoniais dvikojais..... : - Ramiai , Elfę viskas gerai... Ša.... Mažylę... - Kalbėjo jai Jos dvikojis..Tada kitas prasitarė : - Judinkis tu mažas smirdantis keturkoji... - Kiti irgi ją vaikė iš levados galiausiai vienas plojo su botagu ji tik suburbuliavo : - Bjaurybė... - Elfė piktai suprunkštė.... - Elfę , reik pagalbos - pašaukė Pūkės , Elfės palengvėjimas pasimatė jos šypsemnoj.... Staiga vienas griebė jai už snukė , o ji pasibaidė..: - Nelysk prie manes bjaurus dvikoji padarė - šykrt jau gresmingai sužvengė Elfė..... Bet tada ji spruko iš dvikojų glėbio pas Pūkę...Bet tada Pūkė pamatė Tomą kuris irgi laikė Elfę...Pūkė nusisuko ir pasitiko Elfę..: - SIAUBAS>> - išpyškino Elfė.. Pūkei...O Pūkė tik te pasakė : - Ten buvo Tomas , Mano , Mano berniukas.. - IR what.? -Elfė pakėlė viena šnervę.. - Ir tu dabar jo bijai? - poto šiaipiškai nusijokė... - Tau netaip juokinga , kai tika pasprukai.. ir Pūkė nudūlino prie tvoros...eidama tik te pasakė : - Eime. - Ok. - gužtelėjo pečiais Elfė ir nudūlino išpaskos. | |
|
| |
Perkūno Kanopa
Pranešimų skaičius : 5 Join date : 2010-01-13
Tavo žirgas Vardas: Perkūno Kanopa Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Kv. 01 14, 2010 5:45 pm | |
| Perkūno Kanopa atbėgo.Tada pradėjo žvalgytis ir trypinėti žemę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Kv. 01 14, 2010 8:32 pm | |
| - Labas , tu naujokas? - Paklausė elfė atbėgusi į levadą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Kv. 01 14, 2010 9:02 pm | |
| Elfė nesulaukus atsakymo pavartė akis ir išbėgo iš levados. | |
|
| |
Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 15, 2010 4:31 pm | |
| Gniūžtė atbėgo ir pradėjo vaikštinėti po levadą. Tada atsikapstė iš po sniego žolės ir paėdusi nuėjo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. | |
| |
|
| |
| ..Levada.. | |
|