| ..Levada.. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:24 am | |
| -Lošiam kortom,-tarė Gilė.-nėė, juokauju, patupim čia, aš tinginė tikra. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:29 am | |
| - Matosi Gile- nusišypsojo Vėjas Pūkė tarė : - Ėė , kieno ten tas dvikojis? - Mano - Taė Beris ir nusišypsojo .. - Man laikas į treniruotę, turiu daug dirbti iki kito čempionato.. kuris vyks greitai - primerkė viena akį ir po sekundės jis jau buvo prie Rytčio... - Ikiuks- šuktelėjo jis Pūkei , Vėjui ir Gilei.. - Mhm .. - sumurmėjo Pūkė - Atia ... Jezau kiek jis treniruosis tik atėjo treniruotis.. SIAUBAS.. tiesa? | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:32 am | |
| -Adios,-prisiminęs kaip Sniegaširdė kalba, atsisveikino Anglis. Gilė nulydėjo Bėrį akimis. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:39 am | |
| - Gilę į ką spoksai? - Paklausė Pūkė. poto nusijokė.. - Žinai aš tingiu stovėt .. - ir isidrebė ant pievutės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:43 am | |
| Gilė nusipurtė iš šalčio. -Naujokų antpuolis,-tarė Anglis ir taip pat nusijuokė. -Dar kartą pavadinsi mane naujokę ir nutrauksiu tau ausis,-suburbėjo ji. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:47 am | |
| Pūkė su Vėju pradėjo kvatotis kiek tik imanoma poto Vėjas tarė : - Tu tikrai drįstm nurauti jam ausis? - ir isišiepė - Pajėktum? - Vėjau , neerzink jos ji ,, Pikta " - ir vėl pradėjo kvatotis.. Poto sustojo.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:49 am | |
| -Nori, pabandysiu ant tavęs?-kilstelėjo antakį Gilė, žiūrėdama į Vėją ir priėjusi prie jo, nusišypsojo ,,Evil'' šypsena. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 11:59 am | |
| - O biški nesupratau prie ko čia aš? - striktelėjo ant kojų, - Ir su kuo tu nurausi? - nusijokė ir pradėjo bėgioti aplink levandą sypsodamais šelmiška savo šypsenėlę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 12:05 pm | |
| -Aš naudoju ,,Blend-a-med'',-tarė Gilė ir išsišiepė. Anglis nusijuokė, bet nutilo, kai atsidarė levados varteliai ir šeši dvikojai atitempė kumelę į levadą. Ji spardėsi, žvengė ir priešinosi, bet pagaliau ją įtempė ir garsiai užtrenkė vartelius. Ji pradėjo juos spardyti, norėdama grįžti namo.. Pagaliau ji nusileido ir pradėjo giliai šnopuoti. Ji buvo nepaprastai graži-aukšta juodbėrė su ilgomis kojomis, ilšenktu kaklu, ilgais karčiais, trumpa nugara ir kerinčiomis akimis. Angliui pasirodė, kad jis mato Sniegaširdės kopiją ir jį nutvilkė skausmas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 12:08 pm | |
| Vėjas sustojo ir pribėgo prie Angliaus ir tyliai , kad Gilė neišgirstu tarė : - Dar viena naujokė.. - ir nusijokė... - Gile žiurėk , kd nesibaiggtu - šikart tarė jau kitas balsas jai už nugaors stovėjo Beris.. pribėgo prie jų ir nusijokė..- Aš vėl grįžau.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 12:10 pm | |
| Gilė žvilgtelėjo į Bėrį ir šyptelėjo. Anglis neatsakė Vėjui, bet atsistojo ir pradėjo žiūrėti, kaip kumelė vaikšto pirmyn, atgal, nerasdama vietos. -Ji ne iš čia. Ji iš miško.-sumurmėjo Anglis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 12:14 pm | |
| -Ir tu iš kur žinai? - Pakl`usė Beris.. - O velnias, reikia daryti guolių , juk padaugėjo arklių tvarte tik keturios vietos prisimeni Angliau? - isigandes tarė Vėjas Angliui . - Mhm,. tikra teisybė - sumurbėjo Pūkė - Ji iš miško.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 12:18 pm | |
| -Ką jūs vėpsot čia į ją,-prunkštelėjo Gilė ir žengė prie Drebulės. Kumelė iš karto sustojo ir pažvelgė į Gilę. -Tave irgi pagrobė?-sumurmėjo ji. -Pagrobė?-Gilė nusijuokė.-aš čia gimiau. -B-bet kaip?.. Kaip tu nenori grįžti? -Grįžti?-šį kartą Gilė neskambėjo linksmai.-kaip ir sakiau, mes visi augame žirgyne. -Žirgyne? -Aha. Čia mus moko joti, kad dvikojai pasismagintų,-prunkštelėjo Gilė. -Ir tu nesipriešini? -O kokia prasmė? Kekviena diena tokia pati, kekvieną dieną mes dirbam. Drebulė daugiau nebeklausė. Vėl pradėjo eiti pirmyn, atgal. -Man reikia grįžti.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 5:30 pm | |
| - Negalėsiu daug poilsiauti , reikės man daug dirbti , treniruotis guolio man galit nedaryti - Tarė Beris ir prunkštelėjo.. Tada priėjo prie Drebulės.. - Jeigu tu nusiramintum tau būtų geriau kaip manai? Kodėl tu nori grįžti į mišką? - švelniai paklausė beris - Kas iš to? Čia irgi linksma , be to čia žymiai geresnė kompanija kiek aš žinau.. - tarė Beris ir nusijokė.. - Labas , aš Pūkė , o tu? -Ji linksmai paklausė, bet poto kaip pamtė kaip į ją žiuri Beris nutilo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 5:35 pm | |
| -Nusiraminti??-jos balsas drebėjo, akys buvo pilnos siaubo. Ji taip spyrė į vartelius, kad išlūžo viena lenta. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 5:38 pm | |
| - Koks tavo vardas?ir dėl ko tu nori grįžti į mišką? kas ten taip svarbu? - pradėjo klausinėti ramiai Beris - Tu nusiramink , ir viskas paiiškink ir neišlaužk visų lentu , tau nuskus ausis ir galva - švelniai tarė jis poto nusijokė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 5:39 pm | |
| Pūkė nubėgo prie Gilės.. : - Kaip tau ji? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 12 29, 2009 5:45 pm | |
| Drebulė iš karto užsiplieskė. -MAN NESVARBU KĄ JIE DARYS! TEN YRA MANO NAMAI IR AŠ NORIU GRĮŽTI!-suriko ji ir pakapstė kanopa žemę.
-Aš apie žirgus nesprendžiu kaip apie pirkinius,-prunkštelėjo Gilė.-ir pirmasis įspūdis man tikrai nesvarbus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Tr. 12 30, 2009 7:05 pm | |
| - Gile , žinai ir aš taip negalvoju apie žirgus kaip apie pirkinius - Pūkė tyliai atsiduso - Bet įspudžio šito tikrai nepriimčiau taip pat , nes čia net ne įspudis ... - Pūkę , mačiau prieš kelias minutes ižengė tavo treneris , Tomas eik jis tave pasiema.. - tarė Vėjas ir nuėjo prie Berio ,, : - Beri tu dabar su ja nesusikalbėsi , kai ji nurims pasakys vardo.. - tarė Vėjas Beriui ... - Neaiškink tu man ką daryti gerai? - užrekė Beris.. - Ir beje koks tau skirtumas? - Šykart Pūkė pribėgo ir tarė : - Vėjau , tau kažkaip nesiseka su naujokais ką? - Mhm .. - suburbėjo Vėjas ir šoko per levados tvorą.. - Beri nebutina taip siusti at jo ? - švelniai tarė Pūkė - Gi viskas gerai .. - nusijokė ir švelniai ir meiliai lyžtelėjo jam kaklą... - Gerai , gerai - tarė Beris ir paliko Drebulę ramybėje .. - Gilę , norėtum palenktyniauti? - Šuktelėjo linksmai Beris , Gilei.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Tr. 12 30, 2009 10:41 pm | |
| Beris nesulaukes atstakymo , pradėjo nervintis .. bet lamė kaip tik tada atėjo Rytis , ir išvedė Beri treniruotis.. : -Eime , drauguži atėjai čia nepoilsiauti.. - tarė Rytis ir išėjoo Beris tik spėjo šuktelėti : -Ikiuks.. - ir po jo žodių jis jau buvo dinges.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Kv. 12 31, 2009 11:43 am | |
| -Kitą kartą, kai paprašys palenktyniauti, sumalsiu jį į kukurūzų miltus,-į levadą įėjo Petras.-ir štai puiki galimybė,-jis pabalnojo ją ir išvedė. Anglis nusijuokė. Tada žvilgtelėjo į nervingą Drebulę. Jis atsargiai žengė prie jos. Kumelė dėbtelėjo į jį. -Ko? -Tik noriu paklausti tavo vardo. Anglio tonas buvo toks raminantis, kad Drebulės raumenys atsipalaidavo ir ji tarė: -Drebulė. -Malonu. Aš Anglis,-ir žirgas iš karto prisiminė susitikimą su Sniegaširde.-gal nori, kad aprodyčiau teritorijas. -G-gerai..-nusileido Drebulė ir žirgai išėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pir. 01 04, 2010 11:42 am | |
| Drebulę paleido į levadą. Ji suprunkštė. ,,Neprotinga ilgiau priešintis.. Jeigu negali jų nugalėti-prisidėk prie jų.''-pagalvojo kumelė ir pradėjo eiti ristele aplink levadą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pir. 01 04, 2010 11:56 am | |
| Anglis įėjo į levadą ir nepaprastai nudžiugo, ten pamatęs Drebulę. Jis net pats nesuprato, kodėl. Gal dėl to, kad nepaprastai ilgėjosi Sniegaširdės? O gal norėjosi geriau su Drebule susipažinti? -Sveika,-šūktelėjo jai Anglis. Drebulė sustojo ir priėjo prie žirgo. Tik tada atsakė: -Reikia tik vienos akimirkos pasisveikinti. Bet amžinybės atsisveikinti. Anglis susidomėjęs pažvelgė į ją, kai kumelė vėl pradėjo bėgti ratais ir prisidėjo prie jos. -Tu iš miško, ar ne?-paklausė jis. -Taip, iš miško. -Aš su drauge buvom pabėgę, bet aš grįžau. -Tavo draugė mirė. -Taip..-nepatogiai sumurmėjo jis.-tu labai nori grįžti į mišką? Tu gali. -Negaliu. Gal 10 dvikojų saugo mane kekvieną dieną. Bet aš laiminga. Jeigu negali jų nugalėti-prisidėk prie jų. -Tada puiku. Drebulė neatsakė. Anglis jau darėsi jos aprašymą: ,,Kalba tik kai ko paklausi, o jeigu neklausi-kalba mįslėmis.. Išmintinga. Myli savo namus, bet nusprendė pasilikti.'' -Kodėl viesiem toks svarbus pirmasis įspūdis..-ji, rodos kalbėjo su savim ir Anglis jau norėjo sakyti ,,Gilei nesvarbus'', bet nutylėjo. Taip jie bėgo tylėdami, tylą užpildė tik jų kanopų kaukšėjimas.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Antr. 01 05, 2010 11:59 am | |
| Gilė įėjo į levadą. Anglis ją pastebėjęs, sustojo. -Kaip matau, visiems atostogos,-tarė ji akies kampučiu žvelgdama į Drebulę. Ji taip pat sustojo, bet nieko nepasakė.-einam palenktyiauti? -Žinoma.-sutiko jis.-Drebule eini?-jis bene maldaujamai žiūrėjo į ją. Ji jau prasižiojo kažką sakyti, bet tada linktelėjo ir išėjo kartu su jais. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. Pen. 01 08, 2010 7:37 pm | |
| Beris atejo i levada.. , bet kaip tik tada pamate Puke su Veju ..del kazko gyncijosi. : - Tu isvis usiciaupk , ir as taves nesirosiu klausyti , maze tu .. nesugebi net per6okt per griovi.. - pasaipiai ir saltai tare Vejas.. - Gerai , neaisink man Ok.? Nenoriu tikrai pyktiss , et k, kad mano brolis manes nepakencia..
- Gal BAIKSIT - sikart jau uzriaumojo Beris.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ..Levada.. | |
| |
|
| |
| ..Levada.. | |
|