| Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Kv. 12 03, 2009 12:49 pm | |
| Treneris uždarė Lekiantį vėja garde , tiesiai prieš Sniegaširdę..... .Išėjo.
Paskutinį kartą redagavo Lekiantis vejas, Pen. 02 19, 2010 7:51 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Kv. 12 03, 2009 1:31 pm | |
| Atėjo. ,, Oho. negi aš jau toks didelis , kad dėtu kažkokį sunkų skarmalą ant manes... " - Štai ir atėjo tavo pirmoji diena per kuria bandysim treniruotis... , žinok tu labai gražus labai greitai augi...- patenkintas treneris jau bandė dėti balną ant Lekiančio vėjo , o jis nesipriešino... ,, O dieve koks jis sunkus .. , bet reikia parodyti , kad aš neesu kaip mešlas vandenyje .. Tevas manimi didžiuosis aš tai žin...AI AI AI .. - be galvodamas Lekiantis Vėjas visai užmiršo apie balną , o treneris spėjo ji uždėti. Lekiantis Vėjas suklupo ir greit atsigulė ant šieno ir nepatenkintas suprukštė.. nors žinojo , kad jis jau su balnu.. dabar liko tik žastai ir gogas. Uždėjo gogą.. - Ša .. nesinervuok viskas gi gerai... liko tik žastai ir kamanos - Tik kamanas ir žastus dėk atsargiai,, - ppažvengė Lekiantis Vėjas , bet žinojo , kad trneris iš to ką sužvengė girdėjo tik jo prunkštima ir žvengima.... - Šaunuolis.. dabar aš ant taves atsisėsiu, - nusišpsojo treneris ir išleido ji iš gardo , arklidžiu durys buvo atirarytos.. O treneris jau bandė sėstis . Ir kaip tik Lekiantis vėjas , kad movė iš arklidžių ... , o treneris nebespėjo tik atsidusti ir pasakė sau : - Nu jo ... Jeigu jis dar paaugs ir dar greičiau bėgios tai aš turėsiu ji vesti prie lenktyninių žirgų , nors ir kaip nenorėčiau....JIs yra labai greitas ir labai stiprus.. - taip pasakes Lekiantis Vėjas jau buvo prie jo. - Nu va kur mano šaunuolis - Užlipo treneris ant Lekiančio Vėjo ir pasakė - Pirmyn mao gražuoli.. - Ir Lekiantis Vėjas pasileido begti.. ,, Štai kur manio laisvė .. Mano svajonė isipyldė esu jau suages ir niekas dabar manes nesutrugdys šokynėti per levanda " - pagalvojo ir movė tiesiai per levanda , treneris visai neisigando nes žinojo , kad Lekiantis Vėjas jo nesutrugdys , bet staiga pamatė Sniegaširdę visai prie levandos , bet jis susikaupė .. - Nuu.. nenuvylk manes Lekianti Vejau.. tu tai gali aš žinau ir liko 3 metrai .. - Treneris šnibždėjo Lekiančiui Vėjui i ausį liko 2 metrai ,... 1 metras irrr šoko į ora .. staiga jis atsidūrė prie miškelio ir pagalvojo ,, Aš peršokau levanda aš tai padariau...negaliu patikėti.. " - iš džiaugsmo atsistojo piestu.. - Šaunuolis . Lekiantį Vėjiau.. šaunuolis.. eik dabar . pasiganyti tik peršok atgal , kad butum pievoj - pasake treneris.. lekiantis Vėjas lengvai peršoko atgal ir atsidurė pievoj .. jie grįžo į arklides .. nuemė balna ir taip toliau... o jis net ganyti nebeijo nuejo atsigulė ir iškart užmigo.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Kv. 12 03, 2009 10:04 pm | |
| Treneris įvedė Lekiantį Vėją. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Kv. 12 03, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 9:57 am | |
| Grįžau į Arklides treniruotė buvo varginama.Dabar norėjau gerai nusnausti nes ryt vėl nepabegsiu , nors .. peršokau kliūtį taigi visai ir gyvenu gerai... Tik du kartus buvau pas daktare tas mane labai nervina... - Gerai eik pamiegoti , šiandien puikiai padirbėjai , diddžiuojuosi tavimi - tarė treneris .. ir tesė toliau - Po dviejų - tryju valandų taves ateis pasimti Algis ,, kas tas ALgis kiek žinau gal šemšis " - nieko nesuprates pagalvojo Lekiantis vėjas .. , o trenris tesė toliau - Kartu eisite prie upelio ir jis tave palydės iki levandos.. O dabar ilsėkis... - pasakė treneris ir uždarė jį garde.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 10:08 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 10:16 am | |
| Įivedė Lekiantį Vėją į arklides jis jau ejo link savo gardo ir staiga jam sušuko: - Ei.. kur eini .. mes juk einame prie upelio.. ar nori pasitreniruoti dar? Aš liundai suprukštė .. , otrenris suprato , kad jis nori miego.. - Na gerai eik miegoti,,,, - atidarė jam gardo vartus Lekiantis Vėjas įejo atsigulė ir iškart užmigo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 10:59 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 11:01 am | |
| Įvedė Lekiantį Vėja į gardą ir pasakė treneris šemšiui : -Ateik po kelių valandų ir nuvesk Lekiantį Vėja i levandą , bet nepalik jo stebėk.. - Supratau treneri , butinai... - pasakė šemšis ir abudu jie išėjo.. , o Lekiantis Vėjas atsigulė ant šieno ir iškart užmigoo.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 12:59 pm | |
| LEKIANTIS VĖJAS SU šemšiu išėjo į levandą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 1:16 pm | |
| Treneris su Lekiančių Vėju atėjo į arklides pasiimti balną , kamanas ir žastus....po kelių minučių jie išėjo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 1:28 pm | |
| Lekiantis Vėjas grįžo iš miškelio ir jam treneris pasakė - Bėk šiandien esi laisvas .. daryk ką nori tik nebėk į neigiamąą teritoriją pirmyn,.. -taip pasakius Lekiantis Vėjas nudrožė į levandą laukti Sniegaširdės.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 2:28 pm | |
| Lekianti Vėja uždarė garde... Lekiantis Vėjas nemalioniai prunkštelėjo.. kai treneris išėjo.. | |
|
| |
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 2:31 pm | |
| Sniegaširdė įkišo snukį į Lekiančio Vėjo gardą. -Visai gerai,-ji slėpė, kad koją nežmoniškai peršėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pen. 12 04, 2009 4:59 pm | |
| Kaip Sniegaširdė užmigo .. Lekiantis Vėjas pabebėgo i levandą... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Št. 12 05, 2009 1:51 pm | |
| Treneris įvedė Lekiantį Vėją į gardą , bet neuždarė pilnai gardo.. - Kada eisi i levanda pastuk duris jos atsidarys ..pasitikiu tavimi - tarė treneris ir įšėjo,.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Št. 12 05, 2009 1:57 pm | |
| Kada treneris įšėjo jis jas pastūmė ir nudržė į levanda... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Sk. 12 06, 2009 3:57 pm | |
| Grįžo pavarges į arklides | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Sk. 12 06, 2009 5:23 pm | |
| Lekiantis Vėjas prbudo dūmė iškart į levandą.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Sk. 12 06, 2009 6:59 pm | |
| Ugnė įvedė Lekiantį Vėją į gardą ir tarė : - Mano Šaunuolis.. eik pamiegoti pavargai.... - ji davė cukraus Lekiančiui Vėjui ir išėjo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Antr. 12 08, 2009 8:40 pm | |
| Ugnė įvedė Lekiantį Vėją į garda tylėdama , bet ju uždarydama gardą sušnabždėjo labai tyliai: - Šaunuolis , tavo dėka Sniegaširdė gyva... dabar eik pamiegoti tu pavarges - Lekiantis Vėjas nuleido galva ir atsigulė , o Ugnė išėjo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pir. 12 14, 2009 3:01 pm | |
| Lekiantis Vėjas grįžo į arkldes pažiurėjo į Sniegaširdės garda - Ji miega - Paburbėjo sau po nosim Vėjas ir atsigulė laukdamas kada prabus... | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pir. 12 14, 2009 3:13 pm | |
| Sniegė įkišo galvą į jo gardą. Sukosėjo ir tyliai pasisveikino: -Em, labas.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pir. 12 14, 2009 3:19 pm | |
| - Labas - Bejausmių balsu atsakė Lekiantis Vėjas - Prašom klausau jau gali pradėti pylti komentarus. .. apiemane ir Anglį ..gink jį kurgi ne.. laukiu.. Pradėk varyti ant manes. : ,, Kodėl tu su juo taip kalbi ir taip toliau " - toliau bejausmiu ir šaltai tarė Vėjas - Sniiegaširdę mano to nereik.. . suprask SNiegaširdę aš norių , kad tu būtūm laiminga .. darau viska ką galiu - JAu švelniai tarė Vėjas - Bet Anglis .. atsiprašau , bet nežinau ar suo juo galėsių buti draugais.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. Pir. 12 14, 2009 3:21 pm | |
| Kumelė pastatė ausis. -Argi aš klausiau apie Anglį?-ji jau norėjo eiti atgal į savo gardą. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. | |
| |
|
| |
| Grifo Gardas. [[ Buves Lekiančio Vėjo ]]. | |
|