| Žalioji pieva | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Žalioji pieva Št. 12 05, 2009 12:05 pm | |
| Graži, vešlia žolyte pievelė. | |
|
| |
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Antr. 12 22, 2009 2:17 pm | |
| Arkliai atėjo čia. -Apsistojam čia?-pasiūlė Anglis. -Yup,-pritarė Sniegaširdė ir nusivaliusi sniegą, atsigulė ant žolės. Anglis atsigulė šalia jos ir abu užmigo. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 5:25 pm | |
| Pūkė isigandusi sekė Anglio ir Sniegaširdės kanopas kol pamatė juos abudu miegančius.. : - Sniegaširde , Angliau.. ką POvelnių jūs čia darot?????? - suklykė Pūkė ant jų.. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 5:38 pm | |
| - Pūkę ko tu klyki? išgirda tavo klyksma ir atbėgau.. o kas....bu.. - staiga Vėjas sutojo sakyti sakynį - Pūke eik... eik į arklides pas žmones aš taip ir maniau , kad jie pabėgs.. eik perspėk žmones - Ne , Sniegaširdė , Anglis .. ne Ne NE ir dar kartą NE - aš savo draugų nepaliksiu.. nepažystamoj vietoj.. juos gi gali užpulti.. .? - ižuliai atsakė Vėjui , Pūkė - Pūke nepanikuok , aš su jais dabar .. ir beje jie puikiai gali kooti už save tu NEturi JU GINTI - užrekė ant Pūkės Vėjas - Jie suage žirgai ir gali daryti ką tik jie nori drayti supranti tu maža ikiruole ar ne ? - Vėjau ji.e,,,- bandė prabilti toliau Pūkė - Tylėk ir bėk dabar.. - Pūkė be atsakymo nubėgo.. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 7:47 pm | |
| [[Alio, mes gi nieko nesakėm, kur ir ar išvis pabėgsim. xD Čia vieta už kokio šimto kilometrų ir tu netyčia užklydai. xDDD]] Sniegaširdė dėbtelėjo į juos. -Eikit iš kur atėjot,-jos tonas buvo nepaprastai šaltas.-neprašėm, kad sektumėt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 7:55 pm | |
| -Mes nesekam.. - įžuliai tar jis Sniegaširdei - Supratau , kad tau Kokūriniu varžybu nebus , nes tu sugalvojai pabėgti su Anglium.. - Ižuliai ir šaltai išpyškino Vėjas Sniegaširdei ..
- Sniegaširde , o Angliau , Sniegaširde ką jūs čia veikiat? - Pūkė iš siaubo isigandus džiugavo.. - EIme atgal ..į - Pūke nemaunau , kad jie nori grįžti su mumis - piktai ir šaltai tarė jis Pūkei tika jai atėjus.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 8:00 pm | |
| Sniegaširdė atsistojo ir žvilgtelėjo į juos. -Grįžkit. Ten jums daug geriau,-ir ji pakėlusi galvą nuėjo. Anglis atsistojo, bejausmiu veidu žvilgtelėjo į Pūkę su Vėju. Nuėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Sk. 12 27, 2009 8:25 pm | |
| - Geriau? aš galvojau mes draugės - šuktelėjo jiems Pūkė - Pūke jie pasirinko savo kelia ,, eime atgal - tarė Vėjas - JIe myli vienas kita - tyliai tarė Pūkei Vėjas.. - Ir tu dėl to kaip visada nieko nedarysi.. - tarė Pūkė jam ir nuleido galva - SNIEGAŠIRDE??? - užrekė ji | |
|
| |
liepuze Kumeliukas
Pranešimų skaičius : 43 Join date : 2009-11-30 Age : 26 Miestas : vilnius
Tavo žirgas Vardas: Žirgo rūšis: Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva Št. 03 20, 2010 6:16 pm | |
| -kas kas čia įvyko?Kur jie?Suradot?-Visa uždususi nuo bėgimo paklausė Liepa. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Žalioji pieva | |
| |
|
| |
| Žalioji pieva | |
|