| Atskira gėlių pieva | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Atskira gėlių pieva Št. 12 05, 2009 12:00 pm | |
| Šioje pievoje auga vien gėlės. | |
|
| |
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Sk. 12 27, 2009 8:46 pm | |
| Jis atėjo ir pradėjo liūdnai žiūrėti į dangų. | |
|
| |
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Pir. 12 28, 2009 12:09 pm | |
| Anglis pamatė, kaip danguje įsižiebė naują žavigždė. Sneiagširdės žvaigždė. ,,Grįžk''-tai jos balsas suskambėjo Anglio galvoje. -Sniege?.. ,,Grįžk''-ir vėl ji tarė ir Anglis, nieko daugiau nelaukdamas nubėgo atgal į savo gimtąsias arklides. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Tr. 01 13, 2010 4:29 pm | |
| Visa trijulė atsigulė ant žolės.. ir pradėjo šnekučiuotis galiausiai užmigo. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Kv. 01 14, 2010 1:43 pm | |
| Vėjas anksti prabudes pažiurėjo į savo draugus... Jie gulėjo ir žiurėjo didelėm akim į Obuolius : - Tai , ko taip anksti pribudot? - paklausė Vėjas - NA aš dar megočiau , bet Kopai čia nepatinka ji pasiilgo šeiminikų.. Radom obuolių atnešėm juos tau... Mes turėsim grįžti... - tarė Lokis truputką nuliudes. - Ne, tu gali likti.. aš eisi viena .. nemėgstu laukinio gyvenimo - Tarė Kopą ir jau stojosi bet Vėjas sutrugdė : - Grįžkit atgal abu.. aš jus iš ten išvyjau.. Jūs iš vis manes nemėgot poto susiraugavom .., bet jum ten reikia būti jūs ten priklausot... .....Eikit ir nsigailėkit - `atsiduso , kad nebeturės draugų klaidžios vienas.. - Vėjau , kaip taip gali kalbėti? - Paklausė Kopa inirtyngai - Mes taves jokiu budu vieno nepaliksim - tarė Lokis ir pažiurėjo į Vėją maldaujančiom akim. - NE , NE , NE .. - užrekė at jų Vėjas - JŪS TURIT GRĮŽtI.. jūS TEN PRIKLAUSOT , O AŠ NE.. TAIGI BĖKIT.. JŪM NEPATINKA LAUKINIS GYVENIMAS , TAI KO JUM ČIA??????????????? - Vėjas atsiduso nuėjo toliau ir tyliai tarė - Atia , mano mieli draugai.... Pasiilgsiu jūsų .. , bet jūs privalot eiti... - Taip Vėjau , mes suprantam .. mes tau našta ,, taigi jau eisim , eime Kopa - Tarė Lokis iskaudintas , Kopa -iurėjo į Vėją spindinčiom akkim tada tvirtai pareiškė : - Aš lieku su juo. - Vėjas su Lokiu išputė akis - EIk Loki.. EIk namo ir negrįžk aš visa laik buvau kvaila... Bet dabar supratau .. neatleisiu maano dvikojui , kad jis suvežino Vėją .. Niekada.. NES AŠ VĖJĄ MYLIŲ.. - Lokis į ją pažiurėjo ir nubėgo.... - Eik ,Kopa .. nebuk čia... tau reikia grįžti su juo... TArp mūsų nieko nebus... Aš mylėjau vieną ji mirė.. Ir nebenorių būti ddaugiau iskaudintas... - Tarė Vėjas ir Nubėgo atgal prie Obuolių ir pradėjo kisti tadapilna burna tarė : - Nori , labai skanūs? - Gerai .. paiimsiu kelis... - tarė Kopa ir pradėjo kirsti.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Kv. 01 14, 2010 2:03 pm | |
| - Aš einu pasivaikščioti... gerai? - paklausė Vėjas - Norių biški pagalvoti vienas.. O tu pabūk čia ok? - Gerai.. aš norių miego . taigi pamiegosių .. - šyptelėjo Vėjui , Kopa ir atsigulė ant žolės , o Vėjas nubėgo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Kv. 01 14, 2010 8:53 pm | |
| Jie atbėgę pamatė KOpą bevalgančia žolę... : - Labas , - tarė Vėjas - Čia mano sesė.. Ji manes ieškojo - atsiduso - ir surado.. Prieš grįžtant į žirgyną norėjau supažindinti.. ČIa Pūkė , Pūkę čia Kopą.. - Malonu - tarė Pūkė ir priėjo prie jos.. - Sveika - nejaukiai pasijautusi Kopa .. ir abidvi lyžtelėjo kaklą... - Tai jau eisim? - paklausė Pūkė.. - Gal dar užkrimtam per kelionę.? - paklausė Vėjas , o jos abidvi atsakė : - Gerai... - Ir pradėjo kirsti obuolius... Pavalgę .. Vėjas tarė : - Nū ką..grįžtam iš kur atėjom... - ir Vėjas nubėgo iš paskos jo sliukino pūkė ir Kopa. | |
|
| |
HorseSpirit
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2010-02-16
Tavo žirgas Vardas: Stela Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Pen. 10 22, 2010 8:26 pm | |
| Graži, juoda kumelė atlekė į pievą. Ji sustojo ir pakraipė galvą. Atmetė karčius ir atsigulė. Buvo pavargusi, nes ilgai begiojo. Beje ji jautėsi vieniša. Kiek lakstė nebuvo nė vieno žirgo, o ji pasiilgo sanų gerų laikų kai su savo mama lakstė tarp daugybęs laukinių žirgų. Dabar tie laikai pasibaigė. Visi žigai sugaudyti ir tapo žmonių draugais, o kita dauguma... Mirė. Kumelė smarkiai užsimerkė ir apsiašarojo nuo prisiminimų. Tada atsimerkė, pakėlė galvą ir pažiūrėjo į saulę. Giliai atsiduso ir snuduriuodama gulėjo tarp gražių gėlių. | |
|
| |
HorseSpirit
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2010-02-16
Tavo žirgas Vardas: Stela Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva Tr. 12 01, 2010 6:52 pm | |
| Kumelė atsikėlė. Apsidairė ir atsistojo. Pajudino nutirpusias kojas ir dar kartą apsidairiusi nulėkė. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Atskira gėlių pieva | |
| |
|
| |
| Atskira gėlių pieva | |
|