| ..Ežerėlis.. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 1:44 pm | |
| Prie jų priėjo Anglis.
Netrukus į krantą klūpčiodama išlipo Sniegaširdė ir griuvo ant smėlio, giliai šnopuodama, ir kosėdama vandeniu. Anglis pasilenkė ir pradėjo laižyti jos šlapią kaklą. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 1:55 pm | |
| - Angliau nelaižyk jos.. negi jūs jau pora? - piktai paklausė Lekiantis Vėjas poto nuo tokios minties net suglumo... ir tada , kad nuvytu tokias baisiais mintis prisiminė Pūkę ir pradėjo prie jos glaustis ir ją šildyti... | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 1:56 pm | |
| -Ar tu nori, kad ji mirtų??-įsiutęs suriko Anglis,-aš ją šildau, neišmanėli.
Paskutinį kartą redagavo Sniegaširdė, Antr. 12 08, 2009 2:02 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:02 pm | |
| Dėja aš nenoriu, kad ji mirtu nes aš ja mylių yra visokiu būdų šilditi - taip pat suriko Lekiantis Vėjas iš pykčio net springdamas .. - Ir iš kur tu žinai kaip šildyti , būtų geriausiai jeigu mes pakviestume trenerius ją bent į ligonine nuveeštu , o ne lažyti kaip koks durnelis.... įdomu kieno paklausys treris ar manes kuris čia nuo gimimogyvena ar taves kuris neseniai atvyko ka? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:03 pm | |
| -Gerai pats ir bėk kviesti jų,-suprunkštė Anglis ir atsigulė prie Sniegaširdės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:05 pm | |
| - Gerai ir pakviesiu .. - ir po keliu sekundžiu jo nebuvo.. o Pūkė dar vis gulėjo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:07 pm | |
| Žirgas padėjo galvą ant Sniegės nugaros ir išgirdo, kaip jos širdis vis lėčiau ir lėčiau plaka. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:29 pm | |
| Lekiantis Vėjas bėgo kiek kojos nešė ir štai atbėgo.. - Angliau kaip ji? Pūkės nežiurėjai? ? Sniegaširdės treneris mašinoj.. su mano treneriu, Ugne , Lina , Tomu , Mindaugu , i r Sniegaširdės treneriu - užduses tarė jis .. štai jie visi iš mašinos ir išlipo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:32 pm | |
| [Tai kad treneris tas jau nebe Sniegaširdės. xD] -Jai viskas gerai,-tarė Anglis, kai dvikojai pribėgo ir įkėlė leisgyvę Sniegaširdę į mašiną ir supakavo Anglį. Jie išvažiavo. Kita mašina pasiliko paimti kitų žirgų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Antr. 12 08, 2009 2:35 pm | |
| [quote="Sniegaširdė"][Tai kad treneris tas jau nebe Sniegaširdės. xD] -Jai viskas gerai,-tarė Anglis, kai dvikojai pribėgo ir įkėlė leisgyvę Sniegaširdę į mašiną ir supakavo Anglį. dar kartu įšoko Leekiantis Vėjas ir Pūkė...... ir jie visi išvažiavo į gardus... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Kv. 01 21, 2010 9:13 pm | |
| Vėjas užlipo ant ledo ir jis įlužo .. - O velniava.. - nusikeikė Vėjas ir ikrito į vadenį.. Staiga jis paniro girdėjo Elfė šauksmus.. Viską prisimenė.. Labiausiai Sniegaširdę .. Jis grimzdo ir grimzdo žemyn , suprato , kad jau numirė.... staiga dar vis išgirdo šauksmus : - JIs čia skesta . . PRašau gelbėkit jį - šaukė Elfė.. - Pūkę pasistenk ... - maldavo Elfė - PAžiurėmsim...- ir paimė tinklą ir šoko į vandenį , tada pradėjo gaudyti Vėją .. Matė , kad jau vėjas užsimerkes guli be sąmonės giliai ežerėlio dugne .. O ne.. - suaimanavo galvoje Pūkė ir sviedė tinklą į jį .. Pūkė pradėjo nerti į viršų tempdama Vėją.. Galiausiai išlipusi... užtempė Vėją. .. : - Elfę , aš atsiprašau .. labai už tą kartą.. - uždususi tarė ji - Niekas , atleidžių gerai žiurėk Vėją .. - atleido Elfė ir pradėjo lažyti kaklą.. kad sušiltų.. - NIeko nepadės man reikia , kad atneštum.. Du obuolius , kelias lysveles aviečių , aguoną , brūknių , šalpusnio , ir šlingės, viska galima rasti olyne .. paskubėk antraip jis mirs.. - Elfė visą info susigrūdo į galvą ir nubėgo.. Po kiek laiko grįžo ir davė Pūkei .. : - Šaunuolė.. - pagyrė Pūkė ir pradėjo gyditi. | |
|
| |
NPC Game Master Dangaus žirgas
Pranešimų skaičius : 293 Join date : 2009-11-24
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Kv. 01 21, 2010 9:13 pm | |
| The member 'Lekiantis vejas' has done the following action : Ataka
'Gydymas: pačiam' : 1, 11 | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Kv. 01 21, 2010 9:15 pm | |
| Jam pagerėjo pradėjo trūkčioti kojos ir iš burnos išsiveržė upelis vandens.. bet nieko nekeitė vėl grįžo į tą pačia pozitciją.. : - Jam negerėja , jam tik blogėja. | |
|
| |
NPC Game Master Dangaus žirgas
Pranešimų skaičius : 293 Join date : 2009-11-24
| The member 'Lekiantis vejas' has done the following action : Ataka
'Gydymas: pačiam' : 1, 16, 18 | |
|
| |
| Kad ir kiek gydė , dirbo .. vis tiek nieko ..galiausiai ji tarė : - Jis mirė.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Pen. 01 22, 2010 3:12 pm | |
| - Ką jis mirė? - įšputė akis Elfė - Taip , - užsimerkusi iš skausmo tarė ji.. - Aš pasenau nebemoku gyditi , jis per mane mirė.. - ji pradėjo raudoti ir nubėgo. - Vėjau ,, maldaujų - prisiglaudė prie jo Elfė... Staiga Vėjas pakrutino galvą : - A.t.ykh Elf..y .. pa.sk..y.k. kitjien.. ta pa,,tui, jie ..bu vo ..m..nsgo .. ger.i.sa.u.di.. dra..ugai.. - ir vėl numetė jis galvą. : - Vėjau , prašau .. NE MIRKS VĖJAU... MALDAUJŲ . - kad ir kiek ji raudojo nieko neastitiko... Kai jau visai sutemo atbėgo Beris su Pūkę.. - Ką? Vėjas mirė??? NE NE NE - iš skausmo užmerkė akis ir atisgulė šalia jo.. Elfė jau miegojo prisiglaudus šalia jo taip pat..Pūkė nieko negalėjo daryti..[i] ,, Bet juk jis mano brolis , aš nužudžiau savo brlį NE NE NE " - rėkė Pūkės galvoj šis jausmas ir ji oriėjo prie jų vis...: - Eikit miegoti į arklides aš nakvosių čia... - Tarė pūkė tyliai labai tyliai .. Beris nieko nesakė tik palingavo galvą atsistojo ir priėjo prie jos užjaučiamai lyžtelėjo ir tyliai ir švelniai sušnabždėjo : - Man labai gaila Pūkę , kad taip atsitiko .. - Ir Beris nibėgo .. O Pūkė lėti priėjo prie Vėjo ir atsigullė šalia jo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Št. 01 23, 2010 4:18 pm | |
| Pūkė prabudo , Vėjo nebuvo... Pūkė susiraukė ir nubėgo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Pir. 02 15, 2010 4:23 pm | |
| Drebulė su Kaštone atbėgo ir linksmai nučiuožė ledu. Anglis atbėgo paskui, susirūpinęs stebėjo jas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Tr. 02 17, 2010 2:42 pm | |
| Beris atbėgo , Naktis jau čiuožė atsitrenkes nepirmą kartą į Kaštonę nudrebė ją, : - Sorrriūūūk.... - atsiprašėjas plojosi pats ant žemės.. Pūkė sustingo.. Laukė kas bus toliau , taip pat ir Beris.. Visi jų kūno raumelėnliai buvo itempti staiga Pūkė sustaugė : - Naktį , grįžk tučtuojau čia.. Drebulę , Kaštonę.. irigi , ateikit pavojinga.. - staugė Pūkė.. Naktis jau besikabaronjes staiga lades lužo.. Vėl Pūkė sustaugė : - Pranašystė isipyldė.. - Pūkė su Beriu šoko į pagalbą.. Pūkė šiaip ne taip ištraukė Naktį šis isikabines į ledo gabaliuką plaukė nuo kranto.. Pūkė šoko į vandenį ir istumė Naktį.. Beris įšokes į vandenį plaukė prie Drebulės ir KAštonės. : - Drebulę stengis plaukti į krantą... - su gugulliavo ir pradėjo tysti Kaštonę.. Ištempes į krantą priplaukė prie Drebulės.. Ji buvo netoli kranto... Galiausiai su Pūkė pagalbą ištempė ir šią.. Naktis gulėjo be sąmonės... Beris prišoko prie vaikų.. O Pūkė nurūko žoleliū : - Tuoj grįžių einu žolelių , būtų gerai , kad jie ateitu pas mane į tvartą.. Ten šiltą. - ji nesulaukusi atsakymo nurūko. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Tr. 02 17, 2010 3:15 pm | |
| JI tuoj pat grįžo ir pradėjo gyditi.. : - Beri , Naktis neteko daug kraujo susižeizdamas treenkėsi į ledo gabalą... - Ji davė žolelių nuo kraujavimo ir uždėjo ąžuolo lapų.. Tada sugirdė nuo peršalimo vaistų.. - Išgyvens? - viltyngai paklausė Beris - ABu kuemliukai ir Drebulė? - Beri nusiramink , eik dabar man pašalinių mžiausiai reikia.. KOl kas apie kumelaites nieko negalių pasakyti... - tarė Pūkė ir priėjo prie Kaštonės.. Davė vaistų nuo peršalimo..Ant plikesnių vietų uždėjo ažuolo lapų... O Drebulei davė stiprių vaistų nuo peršalimo.. : - Tempiam juos į tvartą.. Ten Jiems bus geriau.. - Beris linktelėjo ir nutempė Naktį.Pūkė nutempė KAštonę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Tr. 02 17, 2010 3:29 pm | |
| Beris atbėgo. Greit pakėlė Drebulę ir ištempį. Beris pirmiau pagalvojo , kad ją bus sunku nešti.. Pasirodo visai ne. JI buvo llengvut lengvutėlė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. Tr. 02 17, 2010 6:00 pm | |
| [[Mes net neįkritom. xD]] Visi trys stovėjo ant ledo. Anglis dar nejudėjo ir Kaštonė su Drebulė pribėgo prie jo. Visi nubėgo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ..Ežerėlis.. | |
| |
|
| |
| ..Ežerėlis.. | |
|