Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: ..Pomiškis.. Tr. 11 25, 2009 1:39 pm | |
| Gražus ir šviesus pomiškis. | |
|
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Pomiškis.. Antr. 12 22, 2009 1:03 pm | |
| Anglis su Sniege, linksmai žvengdami, prabėgo pro šią vietą. | |
|
HorseShadow Laukinis žirgas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-01-08
Tavo žirgas Vardas: Viesulas Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Pomiškis.. Antr. 01 12, 2010 7:03 pm | |
| Viesulas atleke ir apsimetes dideliu arzilu suprunkste ir posistojo piestu | |
|
HorseShadow Laukinis žirgas
Pranešimų skaičius : 50 Join date : 2010-01-08
Tavo žirgas Vardas: Viesulas Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Pomiškis.. Antr. 01 12, 2010 7:05 pm | |
| | |
|
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: ..Pomiškis.. Tr. 01 13, 2010 4:17 pm | |
| VIsi trys arkliai risnojo vienas šaliai kito : - TAi kokie jūsų vardai ? aš Vėjas.. - Paklausė Vėjas ir džvilgtelėjo į abu.. - Aš Kopa , jis Lokis. - tarė kumelaitė vardu Kopa.. - Malnu susipažinti Vėjau.. - Taip , Taip ir man.. - skubiai tarė Vėjas .. Lokis atsiduso .. - KAs yra..? kad toks liudnas? - nuoširdžiai paklausė Vėjas Lokiio .. - Ne tiesiog žinau , kad teks grįžti ten.. neturim kur daugiau su Kopa gyventi toks būdas.... Būti laukiniam man nepatinka.... - Aš jam pritarių .. Kadaise turėjom kumeliuką. bet kai buvom laukiniai .. jis greitai mirė.. Neišgyveno šalčių.. jam tai buvo per daug varginama.. - Papasakojo Kopa risnodama kartu su visai pomiškių....Kopa šyptelėjo - Taigi. jeigu ten grįšim tikriausiai jie dvikojai mūsų nepriims.. taigi Mirsim....- Vėjui pagailo jų ir tarė : - Jūs gi galit dabar grįžti aš gi nepriversiu jūsų abiejų sekti paskui mane... Sprantu dėl laukinio gyvenimo.. aš irgi tika pabėgau - šyptelėjo Vėjas - Iš žirgyno... ir visai nesigailiu tik biški pasilgstu draugų.. Beje jūs galit gi į žirgyna eiti... ? - Ne , Ne jokiu budu .. NE. - tarė Lokis.. - Kaip norit - tarė Vėjas - O dabar jau netoli graži vietelė ten apsistosim , jeigu bėgtume greičiau būtume.. - TAi Bėgam - vienu balsu sužvengė Kopa ir Lokis.. irpradėjo Bėgti Vėjas juos laisvai pasivyjo ir pralenkė. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ..Pomiškis.. | |
| |
|