| 2 Arkliai ir viena karvė. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: 2 Arkliai ir viena karvė. Tr. 01 13, 2010 4:00 pm | |
| Tvartas buvo erdvus ir švežiesus , sutvarkytas dvikojų.
Paskutinį kartą redagavo Lekiantis vejas, Antr. 01 26, 2010 8:22 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Tr. 01 13, 2010 4:06 pm | |
| Vėjas ikišo nosį į tvartą .. pamatė du arklius ir priėjo prie jų : - SVeiki , kaip gyvuojat .. aš iš žirgyno .tika pabėgau . - DINK IŠ MANO TVARTO - piktai užrekė vienas žirgas.. Net dvkojis atėjo.. kai pamatė Vėją iškart pradėjo ant jo rėkti : - LAuk , LAuk .. tu kvailas žirge greit atgal į žirgyną ..LAUK ,, LAuk .. arba paskambinsių žirgynui , kad tave isivežtu... - Diedukas rėkė kiek jėgu turėjo .. bet Vėjas prisiminė ,, Čia tas pats diedas kuris mane suvežino " - IR pasiuto iš pykčio stojo Piestu ir priekinėm kojom trenkė jį ant žemės ir prispaudė : - Daugiau tu nedrįsi nė pirštelių paliesti aišku ? NeATLEISIų už tai , kad tu mane suvežinai ... - Pradėjo ant jo šaltai ir šiukščiai rėkti Vėjas.. staiga kiti arkliai sukluso : - Tu , Jis tave suvežino ? - Vėjas atsisuko ir atsakė : - TAip , teisingai... suvežino... - GAlim eiti su tavim.. su žudiku negyvensim... - tarė du arkliai - Gerai eime.. - tarė Vėjas paleisdama dvikojį.. Ir visi trys arkliai išbėgo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Kv. 01 14, 2010 8:36 pm | |
| Lokis grįžo piktas... Ir vėl pasidarė agresyvus.. [[ NEbevaidinu už jį , kai susitinkat su šitu arba kitu veikėju iš tvarto ir jeigu su juo išeinat po kurio laiko tegu tas veikėjas grįžta į tvartą. xD ]] | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Kv. 01 14, 2010 9:00 pm | |
| vėjas palydėjo Kopą , ji įėjo Lokis jau miegojo... Ji atisgulė ir pasijuto nejaukiai tada tyliai TArė Vėjui : - Geo tau kelio atgal į žirgyną.. Labai ačoū , kad padariai man eksursija.. - ir tyliai sukikeno.. Vėjas atsakė : - Pasiilgsiu taves , Kopa tu tikra draugė.. Ir būtinai tave aplankysių... - nusišypsojo ir lyžtelėjo ją... - Atia.. - Iki - šyptelėjo Kopą.. Ir Vėjas išėjo... [[ BAigiau vaidinti už Kopą , gražinu xD ]] | |
|
| |
Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Kv. 01 14, 2010 9:20 pm | |
| (Juk negalima įsivaizduoti arklių, nebent ten tavo veikėjai) | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Pir. 01 18, 2010 1:27 pm | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. Kv. 01 28, 2010 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: 2 Arkliai ir viena karvė. | |
| |
|
| |
| 2 Arkliai ir viena karvė. | |
|