| Smėlio duburys | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Smėlio duburys Pen. 12 04, 2009 6:22 pm | |
| Nedidelis smėlio duburys. | |
|
| |
Sniegaširdė Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1339 Join date : 2009-11-27 Miestas : Mano gardas. ;D
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Št. 12 05, 2009 5:17 pm | |
| Jie lėtai prariščiavo pro duburį. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Anglis&Kaštonė&Drebulė&Fredis Žirgo rūšis: Lenktyninis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Antr. 12 08, 2009 8:31 pm | |
| Anglis lėtai apsuko ratą aplink duburį ir nujojo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Antr. 12 22, 2009 12:28 pm | |
| Sniegaširdė atriščiavo iki čia. Šalia duburio buvo keli aukšti krūmeliai. Lina turbūt galvojo tą patį ką ir Sniegaširdė, nes nuvedė tolyn ją nuo krūmelio ir paragino zovada. Kai Lina atsikėlė nuo balno, Sniegė šoko per krūmus. | |
|
| |
NPC Game Master Dangaus žirgas
Pranešimų skaičius : 293 Join date : 2009-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Antr. 12 22, 2009 12:28 pm | |
| The member 'Sniegaširdė' has done the following action : Ataka
'Konkūras' : 2 | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Antr. 12 22, 2009 12:29 pm | |
| Kumelė lengvai juos perskriejo ir pradėjo zovaduoti aplink duburį. Prie jų prijojo Mindaugas ir taip pat paragino zovada. Po kelių minučų jie nujojo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Kv. 12 31, 2009 12:29 pm | |
| -Čia miškas,-žirgai atėjo ir nuėjo. | |
|
| |
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Antr. 01 19, 2010 5:21 pm | |
| Rytis paragino Berį zovada. Poto jį paleido : - Šaunuolis , - nuėmes balną tarė : - Gerai , ryt vėl treniruosimes . ir nupirksių biletą į čempionatą... , o dabar bėk pas draugus - Davė kelis cukraus gabalėlius ir Beris nubėgo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Pen. 01 29, 2010 5:46 pm | |
| Kaštonė atstriksėjo. Drebulė atėjo paskui, -Tu tokia tyli, mama,-pasiskundė Kaštonė. Drebulė šyptelėjo. -Žodis turi būti svaresnis už tyla,-tarė ji. Kaštonė sutrikusi žvelgė į kumelę, bandydama išsiaiškinti, ką tai reiškia. | |
|
| |
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Pen. 01 29, 2010 6:28 pm | |
| Beris atėjo su Naktim. Naktis puikiai girdėjo ką sakė jo sesuo .. Bet jis buvo protingas ir skyrė spalvas tada paklausė Drebulės : - Tu tikrai mūsų motina? - Beris sutrikusiai pažvelgė į šeimą tada į Drebulę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Št. 01 30, 2010 11:15 am | |
| Drebulė nesutrikusi dar dirstelėjo į Bėrį ir tarė: -Taip, esu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Št. 01 30, 2010 11:58 am | |
| - Bet gi Kaštonė , tai kaštono spalvos.. Ne tokios kaip tavo.. - smalsavo Naktis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Št. 01 30, 2010 5:48 pm | |
| [[Koks protingas. xD]] -Dažnai taip būna. Mano motina buvo kaštonė,-Drebulei buvo neįprasta tiek daug kalbėti, tad ji užsisvajojusi pradėjo žiopsoti į debesis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Sk. 01 31, 2010 2:08 pm | |
| Beris , apsizvalge tada tare .. : - Eime.. - ir nubego.. Naktis i6 paskos.
[[ Sorr , kad ne LT raidem as esu prie PC Kur NERRA LT raidziu ]] | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Sk. 01 31, 2010 4:03 pm | |
| Kaštonė nurūko, Drebulė taip pat. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Tr. 02 03, 2010 5:10 pm | |
| Kaštonė ir Drebulė atlėkė su savo raiteliais. -Čia gražu,-tarė Kaštonė. Drebulė linktelėjo. -Mam, o kodėl tu nesikalbi su šeima? Drebulė gūžtelėjo ir nusišypsojo. -Gal aš tiesiog nekalbi keistuolė. -Tu nuostabi, mam,-Kaštonė taip pat šyptelėjo ir pradėjo bėgti aplink Drebulę.-lenktyniavau su tečiu, Naktim ir Anglim. Abu kartus laimėjo Anglis,-nusijuokė Kaštonė.-jis anglų grynakraujis. Sako, kad patys greičiausi lenktyniniai žirgai, bet Prancūzų ristūnai dar greitesni. -Ką sakiau apie pasikeitimą?-kreivai šyptelėjo Drebulė. -Taaaip taip, reikia pasikeisti. -Turi pasitikėti savimi, bet turi nebūti išdidi. Pavyzdžiui man labai sunku tai padaryti, tad aš net nepasitikiu savim, bet džiaugiuosi, nes kai taip jaučiuosi, tampu išdidi. -Noriu būti tokia kaip tu, mam. Tu tobula mama. -Aš ne tobula. Jeigu kas toks būtų, nebūtų prasmės. Kekvienas gyvena siekdamas tobulumo. Pats siekimas geresnis už tikslą. -Oho, atrodo neišsenki išminties,-nusijuokė Kaštonė ir vėl pradėjo bėgti ratais,-atsiminsiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Tr. 02 03, 2010 8:40 pm | |
| KAi Mindaugas ir Liza paleido jas pabėgioti, Kaštonė pamatė vabalą ant žemės ir sutraiškė jį. Drebulė priėjo prie jos. -Kaip jaustumeisi, jeigu tai būtum tu?-parodė ji į dėmelę, kuri neseniai buvo dar vabalas. -Sutrypta,-nusijuokė Kaštonė, bet pamačiusi Drebulės fizionoamiją, užsičiaupė. -Teisingai,-šyptelėjo Drebulė ir pradėjo kapstyti sniegą. Kaštonė prisidėjo prie jos ir tarė pilna burna: -Tipo... -Kekviena gyvybė turi prasmę,-tarė Drebulė, kai Kaštonė nieko nepasakė.-rodėl džiaugiuosi, kad mes vegetarai. Kaštonė nusijuokė. -Jau reikia eiti. Žirgai šąla,-tarė Liza Rūtai. Ji linktelėjo ir jie išsivedė kumeles. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys Pen. 02 05, 2010 2:14 pm | |
| Žirgai su raiteliais atėjo.. : - Kaip čia ramu , ir gera... - pasvajojo Pūkė.. - Tai va ką reiškia prisiminti seną gyvenimą.. - Lyg primindamas tarė Beris.. - Cha ,, koks čia gyvenimas.. - Pūkė nusjuokė ir pradėjo bėgti tada slydo ir krito ant žemės.. Rytis su Tomu pradėjo juoktis.. O Beris pakelė antakius : - Nu tu pavarai.. - tarė Beris.. Tada RYtis tarė TOmui : - EIme į miškelį.. Nes dar , Beris smėlio susirgrūs į burną. - nusijuokė ir jie nurisčiavo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Smėlio duburys | |
| |
|
| |
| Smėlio duburys | |
|