Horse Soul Admin
Pranešimų skaičius : 277 Join date : 2009-11-24 Miestas : Alytėnai ;D
Tavo žirgas Vardas: Gniūžtė Žirgo rūšis: Laukinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Pono Smito kabinetas Tr. 11 25, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Pono Smito kabinetas Antr. 12 01, 2009 6:59 pm | |
| -Labadiena - prasitarė veterinaras Smitas - kas nutiko šiam gražiam kumeliukui? atrodo kaip iš mėnulio iškrites! - nusijuokes laukė ką pasakys Lekiančio vėjo treneris -Sveiki daktare , - linksmai kaip niekad tarė treneris - Seniai matyti , o čia mano naujas kumeliukas , labai gabus.. ir drąsus - patenkintas tarė treneris , o Smitas nužvelgė į langą ir tarė : - Gerai , baik girti savo kumeliuka , beje koks jo vardas? - Lekiantis Vejas - atsakė treneris žiuredamas į maža bejegį kumeliuka kuris gulejo susirietes kampe....... - Gerai supratau , taigi kas atsitiko? - susirūpines tarė Smitas - Pone veterinarai Smitai ...... - Atleiskite , bet pertrauksiu norejau paskyti , kad galit mane vadinti tiesiog Smitai arba tiesiog Simonu... - Visai be jokių ginču pertraukė jis Trenerį Liną. - Nieko , nieko gerai , kad pasakėte daktare.. Na tai va Lekiantis vėjas šoko per levandos tvora , manau jis būtų peršokes tą tvorą tik galines kojas pakišo ir jos užkibo ant tvoros ir pasikabino tagi kol pamatėme paejo laiko .. . - Oho tokio mažo ir drąsuolio dar mates nebuvau..ppažanga.. bet už tai , kad ilgiau pakabėjo galėjo apsinešti smegenys , kita prasme pradėti kvailioti , palik man jį dabar atvažiuok ryt išryt gerai? - Butinai , viso gero ... - Viso | |
|
Lekiantis vejas Konkūrinis žirgas
Pranešimų skaičius : 1102 Join date : 2009-11-30 Miestas : Arklidės , levanda
Tavo žirgas Vardas: Kaštonos Žirgo rūšis: Konkūrinis žirgas Gyvybės taškai: (100/100)
| Temos pavadinimas: Re: Pono Smito kabinetas Antr. 12 08, 2009 2:47 pm | |
| -Labadiena - tarė daktaras pasiruošes visus daikuts kuriu jam reikės , o Ugnė nustebo Lekinatis Vėjas taip pat... - Man jau administratorėsakė kas nutiko atrodo jie sušale.. - Taip tai jau tikrai Pūkė nejudėjo nuo to laiko kaip mes ja rado .. Lekiantis Vėjas pasakė kur ji ir kiti.... - Žinokit tika dabar dariau apšvietima jai reikia duoti at šildomujų ir viskas gerai ji gavo šoka , taip pat turptuka susitrenkė galva... manau Lekiantis Vėjas labai laiku jums pranešė turėtumet didžiuotis juo.. , kad išgelbėjo savo sesę... - tai jau tikriausiai bet neesu isitikinusi nes labai keisti dalykai dedasi.. kaip atėjo toks naujokas Anglis Lekiantis Vėjas grįždavo ir net į treniruotes nebeidavo..nesuprantu kodėl? - Tai paprasta žinoti.. - nusišypsojo daktaras be gydidamas Pūkę.... - Tiesiog jis isgando jeigu jis yra kitos ru šies pavyždiui Lekiantis Vėjas yra Konkūriniu žirgų arklys... o jis yra Lenktyninis žirgas ir jam pasidarė kitas įspudis ir bandė jį pralenkti , kad butu geresnis tai paprasta... - Taip gerai .... - Prašau jusų Pūkė.. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pono Smito kabinetas | |
| |
|